gratulálunk

2020.01.23. 19:00

Szép jubileumok a kórházban

Január 22-én a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a tavaly év végén elmaradt és januárban jubiláló munkatársainkat.

duol.hu

25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján oklevelet kapott: Kováts Andrásné adminisztrátor az infektológiai osztályról és Czigány Éva hematológiai asszisztens a vértranszfúziós osztályról.

30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban: Dombrovszki Dóra asszisztens a radiológiai osztályról, valamint Tóth Julianna asszisztens a Mozgásszervi rehabilitációs osztályról.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló együtt adta át. Igazgató asszony gratulált és megköszönte a több évtizedes közalkalmazotti munkaviszonyokat és további jó egészség melletti munkavégzést kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!