hetedszerre

2019.10.23. 15:00

Szent Pantaleon jótékonysági bál idén is

Hetedik alkalommal rendezik meg a Szent Pantaleon Jótékonysági Bált 2019. november 15-én pénteken 18 órától a Dunaújvárosi Egyetem „A” épületében.

duol.hu

A rendezvényen összegyűlt összeget ebben az évben egy megközelítőleg tíz millió forint értékű lélegeztető gépre fogják fordítani, amit az intenzív osztályon helyeznek majd el. Ez a legkorszerűbb automata rendszerű lélegeztető gép a beteg igényeihez és a légzési állapotához mérten szabályozza a működését, illetve a beteg állapotának javulásakor fokozatosan szoktatja le a beteget a gépi lélegeztetésről. A készülék oktatási célokra is alkalmas, mert folyamatosan kiírja a beteg légzési funkcióinak állapotát és további terápiás javaslatot ad. A fiatal orvosok, rezidensek oktatása szempontjából kiváló vonzerő, mivel az ilyen korszerű lélegeztető gép segítségével egyszerűbben, biztonságosabban megtanulhatják az erre rászoruló betegek gépi lélegeztetését.

A bál célja a jótékonykodás mellett, hogy vendégeink ismét jól érezzék magukat zenés, énekes meglepetés előadásokkal tarkított nívós rendezvényünkön

Részvételi díj 12.500 Ft személyenként, amely tartalmazza a svédasztalos vacsorát is. A vendégek hat illetve tíz fős asztaloknál foglalhatnak helyet. Jegyek igényelhetők a 06-30-289-98-15 vagy a 06-25 550-163-as telefonszámon, illetve [email protected] e-mail címen.

Szeretettel várja Önöket az est házigazdája: dr. Mészáros Lajos főigazgató

Támogatások: A jótékonysági cél eléréséhez a báltól függetlenül jótékonysági felajánlásokat is szívesen fogad a Szent Pantaleon Kórház az alapítványán keresztül, ahonnan a cégek és a magánszemélyek megkapják a befizetésről szóló adóigazolást. Csekkeket az intenzív osztály előtt és a kórház információs pultjainál találnak, de a bálon is rendelkezésre áll.

AZ EMBEREK EGÉSZSÉGÉÉRT ALAPÍTVÁNY számlaszámára: 10400463-00008563-00000002. Kérjük, a közlemény rovatba írják be azt, hogy: „Jótékonysági bál”. Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy az adományozás kapcsán közzé tegyük a nevét abban az esetben kérjük, hogy a „Jótékonysági bál” mellé írják oda a saját nevüket, vagy az adományozó cég nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!