beszámolók ideje

2019.02.04. 08:00

Szent Orbán borrendi gyűlés lesz Adonyban

Zárszámadó közgyűlést rendez a Duna menti Szent Orbán Borrend Adony február 23-án reggel 8 órától a kisvárosi Közösségi Kulturális Központ és Könyvtárban.

Pekarek János

Králl István nagymester (áll) jobbján utódja, Schmidt Attila

Fotó: Hankusz Kálmán

A napirend főbb pontjai közül: beszámoló a 2018-ban történtekről, a következő időszak terveiről, számviteli beszámoló a gazdálkodásról, a zárszámadás elfogadása és a következő időszak pénzügyi terveinek ismertetése. Az idei tagdíj megállapítása és a nagytanács megüresedett helyére tisztségviselő megválasztása.

A közgyűlés ugyan zárt, azon csak a tagság vehet részt (nekik viszont kötelező!), ám mégis érdemes fejben tartani az időpontot és a helyszínt, mert utána, várhatóan délelőtt 10 órától ugyanott gazdanap kezdődik, ami már mindenki előtt nyitott! Itt Pavlicsek Csaba pálinkamester beszél a pálinkakészítés technológiájáról, majd Papp Péter és Pappné Szebellédi Tünde „szakképzett viharvadászok” a kistérség időjárásáról beszél. Ezután közös ebéd jön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!