éves beszámoló

2020.03.02. 18:00

Polgárőr közgyűlést tartottak Perkátán

A Faluházban tartotta éves zárszámadó ülését a Perkátai Polgárőrség, ahol a tavalyi évet értékelték több beszámolón keresztül.

duol.hu

A település honlapjának tájékoztatása szerint Horváth István egyesületi elnök indította a rendezvényt, elnöki beszámolójával, majd a gazdálkodási beszámolót, a Felügyelő Bizottság, az Etikai Bizottság beszámolója és a személyzeti beszámolót is egyhangúlag elfogadták. Az egyesületi közgyűlésen részt vett és felszólalt Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Horváth István, az Adonyi Rendőrőrs parancsnoka és Szloboda György, a megyei polgárőrség leköszönő járási koordinátora. A napirendeket követően az egyesület elnöke jutalmazta az elmúlt év két kiemelkedő tevékenységét végző polgárőrét Héber Kristófot és Kovács Krisztiánt. Az egyesület most hozott határozatával tiszteletbeli polgárőrré választotta Molnárné Horváth Zsuzsannát, az egyesület könyvelőjét, a Polgárőrség nagyfokú támogatásáért és önzetlen munkájáért. Az egyesület következő közgyűlése tisztújító közgyűlés lesz, az egyesület szokás szerint három éves időtartamra választja meg tisztségviselőit, így megválasztásra került a Jelölő Bizottság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!