Kiváló pedagógusok

2020.10.20. 18:00

Pedagógus elismerés – Pillár Balázs és Hekkelné Imre Györgyi munkájáért

Az Oktatási Hivatal elismerésében részesült a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola két pedagógusa.

duol.hu

Pillár Balázs tanár úr már harmadszor kapott emléklapot kiemelt tehetséggondozásért (2013,2017,2020). Olvashatjuk a hírt az iskola Facebook oldalán. Pedagógiai pályája során sok tanulót készített már fel angol nyelvi versenyre, akik közül nyolcan felkerültek az országos/megyei döntő dobogójára. Kezdeményezésére játszótér és kosárlabdapálya épült az udvaron, számos jótékonysági akciót szervezett már, útjára indította az osztályok közötti felsős pontversenyt. Rendszeresen táboroztat, külföldi tanulmányutat szervez. Tanítványaival korrekt és kiszámítható kapcsolatot igyekszik kialakítani. Elvárásai világosak, egységesek és következetesek. Kompromisszum kész pedagógus, aki a gyerekek ésszerű kéréseit rugalmasan teljesíti, érdekeiket prioritásként kezeli. Tanítványai mindezért tisztelik és szeretik őt.

Pillár Balázs tanár úr
Fotók: Petőfi Sándor Általános Iskola

Hekkelné Imre Györgyi tanárnőt már nem első ízben részesítette elismerésben az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja. A tanárnő harmadszor kapott emléklapot kiemelt tehetséggondozásért (2018,2019,2020). Pedagógiai pályája során sok tanulót készített már fel országos angol nyelvi versenyre, akik közül eddig hatan felkerültek az országos/megyei döntő dobogójára. Az angoltanítás mellett osztályfőnök és szakmai munkaközösség-vezető.

Tankerületi versenyeket hirdet meg, iskolai programokat, kirándulást, külföldi tanulmányutat szervez, koordinálja a humán munkaközösség mindennapi szakmai-pedagógiai munkáját. Osztályfőnökként jelenleg egy ötödikes osztály felső tagozatos szokásrendszerének kialakítása a legfőbb feladata.

Szilárd meggyőződésű pedagógus, aki bízik az alapvető emberi értékekben, tanítványait elveihez hűen neveli. Munkájával megbízható, pozitív gondolkodást közvetít. A gyerekek felé segítőkészen és megértéssel fordul, akik ezért tisztelik, megbecsülik őt.

Gratulálunk mindkettőjüknek!

Hekkelné Imre Györgyi tanárnő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!