közlemény

2020.03.20. 09:30

Online pszichológusok a DSZC-nél

A kialakult helyzetre való tekintettel az iskolákban megkezdett pszichológusi tevékenység online formában folytatódik tovább. A konzultáció történhet online, írásban vagy videóbeszélgetésben, melynek formájáról közösen állapodnak meg.

duol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Photographee.eu

Az alábbiakban a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum közleményét olvashatják, változtatás nélkül:

Kedves Pedagógusok, Diákok, Szülők!

A kialakult helyzetre való tekintettel az iskolákban megkezdett pszichológusi tevékenység online formában folytatódik tovább.

Ez a megváltozott élethelyzet sok kihívást rejt magában mindannyiunk számára. Újonnan felmerülő problémát jelenthet pl. az otthoni bezártság, home office, digitális tanulás, napirend kialakítása, a helyzettel kapcsolatos szorongás kezelése. A felsoroltakon kívül más jellegű pszichés nehézségek esetén is a diákok, szülők, valamint a pedagógusok rendelkezésére állunk.

A konzultáció történhet online, írásban vagy videóbeszélgetésben, melynek formájáról közösen állapodunk meg. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája, valamint a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma esetén a [email protected] e-mail címen keresztül tudnak megtenni.

A DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, valamint a DSZC Szabolcs Vezér Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája esetében pedig a [email protected] e-mail címre küldött üzenetben tudnak bejelentkezni.

Az előttünk álló időszakhoz sok erőt és kitartást kívánunk!

Schmidt-Geri Csilla és Zsirai Claudia

pszichológusok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!