2. online Nyílt Nap a Dunaújvárosi Egyetemen

2020.12.13. 11:00

Online nyílt nap lesz az egyetemen

Színes programmal, informatív videókkal és konzultációs lehetőséggel készülnek, hogy az érdeklődők mindent megtudjanak a DUE lehetőségeiről!

duol.hu

Az esemény bemutató részét (campus túra, köszöntők, duális képzési tájékoztató) a Facebookon élőben közvetítik, a konzultációs részét, ahol tudnak kérdezni pedig a Microsoft Teams programban tartják meg. Ha egyszerűen szeretne belépni a konzultációra, akkor töltse le az applikációt és regisztráljon az alábbi email regisztrációs linken: https://forms.gle/ju3WJYQVwYtVM5ht9

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz 4 terület közül választani, így megkérünk mindenkit, hogy amelyik képzés érdekli, arra a Teams csoportra kapcsolódjon be a lent látható linken.

A csoportokban a program megegyezik, csak a gyakorlati részek különböznek. A mérnököknek megmutatják a releváns laborokat, a média iránt érdeklődőknek a stúdiót, az informatikusoknak a labor infrastruktúrát, és a gazdászoknak, menedzsereknek pedig a nekik fontos helyszíneket és képzési információkat.

Mikor: 2020. 12. 19.

Programkezdés: 10 órától

Részletes program

10:00 – 10:45: Dunaújvárosi Egyetem rövid imázs videója; Dunaújvárosi Egyetem rektorának köszöntője; Dunaújvárosi Egyetem intézményi bemutatója; Campus túra; Duális képzés Dunaújvárosban; Hallgatói sikeresség a Dunaújvárosi Egyetemen; Szakok és hozzátartozó laborok, épületek, diákélet és lehetőségek bemutatása ;Paksi Atomerőmű bemutatója http://www.atomeromu.hu; MÁV bemutatója

10:45-11:30: Konzultáció a Teamsben (link a későbbiekben feltöltésre kerül). Az eseményen ezen pontján lesz lehetőség kérdezni az egyetem oktatóitól, diákjaitól.

11:30-12:00: Emelt szintű érettségi felkészítő díjmentesen bemutatkozás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!