Nagy Viktória érkezik

2019.05.23. 15:00

Önkéntesek hete lesz a jövő héten a jószolisoknál

A hagyományos évi önkéntesek hetét a jövő hét folyamán rendezi meg a Jószolgálati Otthon Közalapítvány. A jószolisok köztudottan örömüket lelik az alkotásban.

Tóth Alexandra

A nem mindennapi kreatív foglalkozásban ezúttal a Kreatív Stúdió munkatársa, Nagy Viktória érkezik a fiatalokhoz. Kedden reggel a Violin Alapfokú Művészeti Iskola táncosai érkeznek, majd a mindig visszatérő Szerecz Róbert fog zumbát tartani a résztvevőknek. Szerdán Szabó Ágit látják vendégül egy közös sütésre, majd dramatizálni fognak Smuk Imre vezetésével. A csütörtök a testmozgás jegyében telik, a jószolisok egy közös sportdélelőttön vehetnek részt a DUE DSE fiataljaival. A Jószolgálati Otthon gondozóházában is jut minden napra program. Hétfőn kora délután „Zumba Robi” oda is ellátogat majd, őt követi a jószolisok egyik kedvence, Horváth Jankó, reggel pedig Marika néni érkezik a fiatalokhoz. Kedden és csütörtökön a Duna Dogcenter Kutyaiskola bemutatózik délután. Kedden Polgár Lilla és a Széchenyi kórusa szórakoztatja a gondozóház lakóit, de ahogy a napköziotthonba, úgy ide is ellátogat a Violin AMI csapata ugyanezen a napon, szerdán kora délután pedig Pálfalvi Janó érkezik majd.

Ahogy megszokhattuk, az önkéntesek hete gálával zárul, aminek a Bartók kamaraszínház ad otthont. A Jószoli gála május 31-én 10 órakor kezdődik majd. Ahogy megszokhattuk, a fiatalok tiszta szívükből készülnek az előadásaikra.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!