Lónak, lovasának tapsolhatunk

2021.07.23. 07:00

Nyári fesztiválnap elnevezésű falunap teszi teljessé a palettát

Horváth Dóra

Perkáta A Perkátai SE Lovas Szakosztálya és Perkáta Nagyközség Önkormányzata 2021. július 24-25-én szervezi meg a Perkátai Lovasnapok elnevezésű programját.

Az esemény első napján, július 24-én 8 órától C kategóriás fogathajtó versenyt láthatnak a vendégek a Fejér Megyei Lovas Sportszövetség támogatásával, amelyre az egész megyéből érkeznek versenyzők. Az izgalmas megmérettetés során a látogatóknak a szintén Perkáta Nagyközség Önkormányzata szervezésében megvalósuló Nyári Fesztiválnap, azaz a falunap is programokkal szolgál: kirakodóvásárosok, arcfestés, csillámtetoválás, kézműveskedés, ugrálóvár, büfé várja az érdeklődőket, este 20 órától pedig a Lord együttes látható a színpadon.

A lovas programok július 25-én folytatódnak a Perkátai Lovas Találkozó keretén belül, ahol amatőr ügyességi versennyel várják a lovasokat. A gyerekeknek ezúttal is készülnek külön programokkal a szervezők, mégpedig arcfestéssel, csillámtetoválással, kézműveskedéssel, ugrálóvárral, valamint büfével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!