A Béke városrész napja

2019.08.26. 09:00

Nívós és szórakoztató programot kínálnak

Városrészi nap lesz szeptember 1-jén, vasárnap a Béke városrészi Március 15. téren.

Körmendi Erzsébet

A színpadon elsőként a Vesley-DaCapo iskola növendékeinek műsorát láthatják a résztvevők 10 órától, majd a Hantosi Táncegyüttes mutatja be repertoárját. Cserna Gábor polgármesteri köszöntőjét 10 óra 50 perctől hallhatják.

Az Aranyudvar zenekar interaktív műsora 11 órakor kezdődik, amit Alizetics torna követ Évával (Facebook). Kora délután BMX-bemutató, dinóshow szerepel a kínálatban, majd 15 órától ismét a Wesley-DaCapo diákjai lépnek színpadra, illetve egy órával később Szandi koncertje zárja a színpadi műsorkínálatot.

Mellette a gyermekeket különféle programok, légvárak, trambulin, állatsimogató, kézihajtású kosaras körhinta, arcfestés, mesebusz várja. A vendéglátás terén a grill ételeket, pizzákat, kürtős kalácsot, vattacukrot, jégkását, fagylaltot ajánlják.

A Béke városrészi napra várják az érdeklődőket a rendezvény házigazdái: Palkovics Katalin és Mészáros László, a Fidesz képviselőjelöltjei, valamint a térség két önkormányzati képviselője, Sztankovics László és Hingyi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!