Házigazda az egyetem

2021.06.14. 08:00

Nemzetközi online konferenciának adtak helyet

Június 10–11-én 27. alkalommal rendezték meg a Multimédia az oktatásban című nemzetközi konferenciát, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, a Multimédia az Oktatásban Szakosztály és a Dunaújvárosi Egyetem szervezésében.

Brousil Csaba

20210529 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem épülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A szakmai rendezvény célja az volt, hogy elősegítse az oktatás, valamint a kutatás és fejlesztés különböző területein dolgozó, oktató hazai és külföldi szakemberek, PhD és felsőoktatási hallgatók kapcsolatfelvételét, tapasztalatok és jó gyakorlatok cseréjét, egyes képzési szakterületekhez kapcsolódó kreditek gyűjtését. Az idei év aktualitását az adta, hogy a konferenciának helyet adó intézmény, a Dunaújvárosi Egyetem a tanárképzés 50 éves jubileumát is ünnepli. A konferencia ingyenes volt, előzetes regisztrációhoz kötötték a részvételt. Az előadások alapján a konferencia szakértői bizottsága által javasolt szakmai anyagok lehetőséget kapnak a „Journal of Applied Multimedia” (http://www.jampaper.eu) nemzetközi, referált folyóiratokban történő megjelenésre – adta hírül a Dunaújvárosi Egyetem hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!