távol-keleti delegáció

2019.09.25. 12:00

Nemzetközi látogatás a DUE-n

Wang Jing, a Beijing L&J Education Technology Co. Ltd. igazgatójának a vezetésével egy kínai delegáció tett látogatást a Dunaújvárosi Egyetemen.

uniduna

Az egyetem tájékoztatása szerint a Beijing L&J Education Technology Co. Ltd. a DUE-vel folytatott sokéves sikeres együttműködésben látja el az egyetem képzéseinek marketingkommunikációs feladatait Kínában, valamint a kínai hallgatói jelentkezések koordinálásával kapcsolatos teendőket.

A kínai delegáció tagjaiként érkezett még a campus-ra, Lucas Lu, a társaság dél-kínai irodájának az igazgatója, valamint Liu Xiaolin a Beijing L&J Education Technology társasággal együttműködő Hope Education Group magyarországi területi befektetési igazgatója.

A megbeszélések hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Dunaújvárosi Egyetem által angol nyelven kínált oktatási lehetőségek egyre több és több potenciális kínai hallgatói jelentkezőhöz eljussanak, és így az intézményünkben tanuló kínai hallgatói létszám gyarapodjon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!