jótékonyság

2019.05.03. 13:00

„Nemluxustáska hashtag” – Segítség a nőknek, nőktől Perkátán is

Egy először, 2018-ban kezdeményezett és népszerűvé vált, országos adományozás jó példájával szeretnének élni Perkátán is. A jótékonysági akcióval segíthetünk a rászoruló nőknek!

duol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Valua Vitaly

A Nem Luxus táska! felhívással az a cél, hogy segítsenek a rászoruló nőknek alapvető higiéniás csomaggal. A felajánlott táskákat olyan nők kapják meg, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket, amiben ezek a táskák sokat segíthetnek.

Hogyan tudsz segíteni?

Bizonyára van otthon egy olyan táskád, amelyet pont szeretnél már lecserélni, elajándékozni, eladományozni – bár még jó állapotban van. Tegyél bele olyan alapvető, nem luxus, higiéniás termékeket, aminek te is örülnél, és amelyre a nehéz körülmények között élő nőknek szükségük lehet.

A táskákba tehetünk pl. fogkefét, fogkrémet, sampont, balzsamot, egészségügyi betétet, papírzsebkendőt, hajkefét, nedves törlőkendőt. Ezek mellé kerülhet tiszta fehérnemű, kézkrém, kézfertőtlenítő, szájbalzsam, vagy akár zokni is.

Higiéniai okokból azt kérjük tőled, hogy minden termék legyen új és bontatlan! Kérünk téged, ne rakd a táskába a következőket: Borotva, Gyógyszer

Minden táska számít. Még akkor is, ha úgy érzed, keveset tudsz csak adni. Ajánlást is tehetsz, akár névtelenül is. Hozd el hozzánk, hogy átadhassuk annak, akinek szüksége van rá!

A gyűjtés helye: Perkáta, Védőnői Tanácsadó

Gyűjtési időszak: Az Újszülöttek Hetétől – Pünkösdig, azaz 2019. május 3 – június 7-ig.

A nem luxus adomány rászoruló nőkhöz való eljuttatásában, átadásában – a helyi védőnői szolgálatot, a szociális központot és könyvtárat képviselő 4 munkatárs – a jótékonysági akció perkátai kezdeményezői segítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!