Nem tartják meg a Szakma Sztár Fesztivált

A 2020. április 20-22-ére meghirdetett Szakma Sztár Fesztivált, illetve a fesztiválon megrendezésre kerülő SZKTV és OSZTV döntőket a világszerte fokozódó koronavírus járványra tekintettel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara lemondja.

duol.hu

Budapest, 2019. prilis 15. rdekldk a krnyezetvdelmi technikus szakma standjnl az idn els alkalommal prilis 15-16-n megrendezsre kerl Agrr Szakma Sztr Fesztivlon a megnyitja napjn a Hungexpo Budapesti Vsrkzpontban 2019. prilis 15-n. A rendezvnyen a szakmai versenyek dntjvel prhuzamosan bemutatkoznak az agrrszakmk. MTI/Balogh Zoltn

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A döntést a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az egészségügyi kockázatokat és a hatóságok ajánlásait mérlegelve hozta meg.

A válogatók, illetve a külső helyszíni döntők 2020. március 21-ig bezárólag, az előzetes terveknek megfelelően lebonyolításra kerülnek. A helyzetre való tekintettel azonban folyamatos tájékoztatást adunk az alábbi táblázatban a változásokról.

További információkért kérjük, keressék Vujevich Rita versenyszervezési osztályvezetőt a [email protected] e-mail címen.

Köszönjük és kérjük minden érintett szíves megértését!

forrás: DKIK.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!