különleges programok

2019.07.09. 07:38

Nem csak a húszéveseké a világ – ezt bizonyítják a találkozón

Különleges programok várják az Idősek találkozója résztvevőit ma a kulcsi hajóállomáson. A mottó: Nem csak a húszéveseké a világ! Ennek szellemében jönnek össze a nyugdíjasok minden alkalommal a községben.

Török Tímea

Néhány évvel ezelőtt ugyanis Kulcson egy nyugdíjas baráti társaság úgy döntött, hogy hozzon bármit az élet, és járjanak el felettük az évek, ők csak azért is vidámak maradnak. Ilyen nevet is választottak maguknak, ők lettek a kulcsi Vidám Emberek Közössége.

Kulcson nincs olyan rendezvény, ahol a közösség tagjai ne legyenek ott fellépőként vagy szervezőként. A karácsony előtti halászléfőző-versenyen például minden alkalommal osztatlan sikert arat a speciális, kulcsi halászlevük.

A vidámság ragadós, mert amerre járnak mindenhol barátokat gyűjtenek, és egyszer egy évben – az idén már másodjára – elhívják őket egy találkozóra a kulcsi hajóállomásra.

A mára már nemzetközivé fejlődött találkozó július 9-én, vagyis a mai napon lesz, délelőtt 9 órától kezdődnek a különféle programok.

A csaknem harminc meghívott nyugdíjascsoport rövid bemutatkozó műsorral szórakoztatja a rendezvény közönségét és egymást, tanúságot téve minden hitetlenkedőnek, hogy igenis” nem csak a 20 éveseké a világ”.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!