Remek szórakozást találtak kicsik és nagyok

2019.05.22. 11:00

Nagyvenyim: gyerekeké volt ezúttal a főszerep

Ragyogó időben számtalan gyerekmosolyt csalt az arcokra a szombaton megrendezett nagyvenyimi gyereknap.

Horváth László

A Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében a Kossuth Lajos Általános Iskola udvarán otthonra lelt rendezvényen több száz gyerek vett részt.

Az idei alkalommal is remek szórakozási lehetőséget találtak kicsik és nagyok egyaránt. Különböző sportversenyek a klasszikusoktól a különlegességekig, mint kerékpár-ügyességi verseny, zsákban futás, labdadobáló, palacsintaevő, sakkszimultán, buborékfújó és még sok más lehetőség tette próbára a vállalkozó kedvű gyerekek talpraesettségét. Nagy sikere volt az élő dinóshow-nak is, ahol egy valóságos méretű őshüllő jelmezzel és a hozzá való műsorral mutatták be az évmilliókkal ezelőtt élő állatokat. Akik a jó hangulatban megfáradtak, azoknak üdítő és szendvics állt rendelkezésére.

Óriási sikere volt a dinóshow-nak is a látogatók között Fotó: Horváth László/Dunaújvárosi Hírlap

Szombaton tehát Nagyvenyimen is egy felhőtlen, boldog gyereknapot tartottak, amelyhez nagyon sok ember munkájára, támogatására volt szükség. A teljesség igénye nélkül, például a helyi vöröskereszt év eleje óta kereste a segítőket, támogatókat a sorversenyek megrendezéséhez. Látva a sok csillogó gyerekarcot, mondhatjuk nyugodtan, megérte!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!