Sikerül a közös élet?

2021.04.18. 11:00

Mindkettőjüknek fel kell adniuk valamit

A József Attila Könyvtár munkatársai közül ezúttal Vígh Zsuzsanna ajánlja Katarina Mazetti: Családi sírbolt című könyvét.

duol.hu

„A mindennapok megölik a szerelmet, a családi élet eltemeti.”

A regény A pasi a szomszéd sír mellől című sikerkönyv folytatása. Aki kézbe a veszi ezt az új kötetet, az egy valódi románcot olvashat.

A nő könyvtáros, a férfi parasztgazda. A nő a könyveket és a biotermékeket imádja, a férfi gazdálkodik, és eszébe se jutna, hogy egy könyvet csak úgy elolvasson. De a sors egymás útjába sodorja őket, és egy rövid együttlét, majd szakítás után úgy döntenek, tesznek három kísérletet egy közös gyerek létrehozására. Ha nem jön össze, kész, vége. De összejön… Isten hozta a családi sírboltban! Katarina Mazetti író, szerkesztő, kritikus, producer, a világszerte népszerű A pasi a szomszéd sír mellől című regény szerzője. A

Kísérletet tesznek közös gyermek létrehozására

Családi sírbolt svédül 2005-ben jelent meg, és azóta is töretlenül népszerű.

Olvastam az első részt, és nagyon érdekelt, hogy milyen lesz a folytatás.

A történet nagyon vidám, ugyanakkor egy kicsit szomorkás. A két szereplő nem igazán illik egymáshoz, de – mint tudjuk – az ellentétek vonzzák egymást. Valamelyiküknek fel kell adnia saját magából ahhoz, hogy működjön a közös életük. Úgy érezzük, hogy talán Desirée az, aki többet felad magából. Vajon sikerül-e a közös élet?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!