Öveket becsatolni! Hamarosan felszállás

2019.07.02. 14:00

Minden korosztály szórakozhat repülőtéren

Július 6-án, szombaton 10 órától a Kisapostag melletti repülőtéren rendezik a hagyományos családi repülőnapot, amelyre ezúttal is nagy szeretettel várják a szervezők az érdeklődőket.

Horváth László

Az idén a tavalyitól eltérően nem lesz parkolódíj, és a rendezvényre való belépés megmaradt ingyenesnek.

Márpedig látni és kipróbálnivaló lesz bőven, ahogy a már megjelent plakáton olvasható. Természetesen a hangsúly most is a légi eseményeken van, így légibemutató, sétarepülés, drónreptetés és még sok egyéb szórakozási lehetőség fogadja majd a látogatókat. Az égi produkciók mellett részt vehetünk földi programokon is, hiszen offroad és ralibemutató – amelyet utasként is kipróbálhatunk – oldtimer-kiállítás, különböző kulturális, színpadi produkciók, továbbá ételek, italok állnak a kilátogatók rendelkezésére.

Az Amatőr Rally Sportegyesület sétakocsikáztatásából befolyó összeg nemes felajánlásként a dunaújvárosi mentők alapítványát gazdagítja majd. Találkozzunk hát a Baracs–Kisapostag családi reptéri napon!

Címkék#repülőnap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!