eseménydús délután

2019.06.11. 17:00

Millenniumi park avató ünnepsége

 Látványos programmal, a tó körbetáncolásával kezdődik Rácalmás felújított Millenniumi parkjának avatóünnepsége június 22-én, szombaton 14 órakor.

Körmendi Erzsébet

A Rácalmási Apple Country Club szervezi a táncos produkciót, amit a Countraktus zenekar koncertje követ majd 14.45-től. A folytatásban helyi fellépőket láthatnak a résztvevők: a Napsugár Asszonykórus és a Jankovich Miklós Általános Iskola énekkara után a Manóvár óvoda nagycsoportosainak a műsorát láthatják majd.

Újabb látványos bemutató kezdődik 16.15-től: kajakosok és kenusok szállnak vízre a tavon, mégpedig a Rácalmás SE Vízi- és Szabadidő Szakosztály fiatal sportolóinak közreműködésével. A Kid Rock and Roll SE rácalmási csoportjának előadása után 17 órakor lesz a hivatalos megnyitó, a Millenniumi park ünnepélyes avatása. A budapesti modellező egyesület tagjainak bemutatója, a Rácalmási Barina Táncegyüttes műsora, majd Vörös Niki és Fenyves Márk dzsesszduó előadása lesz a folytatás. Este a Garda-Benkő duó koncertjét hallhatják a 21.15-kor kezdődő fényszínház a tavon produkció előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!