tesztelje tudását

2020.09.20. 12:00

Mennyire ismeri a Dunaferr SE-t?

Folytatódik a sportkedvelő lokálpatrióta olvasóink által már megszokott játékunk a sportkvíz, amelyben városunkhoz köthető egyesületekkel és sportolókkal kapcsolatban tesztelhetik tudásukat az olvasók.

Morva Dávid

Budapest, 2000. május 29. Gróf András, a Dunaferr SE ügyvezetõ igazgatója, Egervári Sándor, a Dunaferr vezetõedzõje, Zavadszky Gábor, Lengyel Ferenc, Salamon Miklós, Tököli Attila és Rósa Henrik a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Hivatásos Labdarúgók Szakszervezetének elnöksége díjátadó ünnepsége után az elnyert trófeákkal a Millennium szállodában. MTI Fotó: Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

Az egyesület amely szinte egyidős a várossal és a Vasművel. Az egyesület amely rengeteg örömteli pillanatot szerezett nemcsak a város, de az ország sportszerető közönségének:

Dunaferr SE

Az egyesület kötelékébe tartozó sportolók, a klub gazdag történelme során több olimpián, világbajnokságon, Világkupákon és Európa Bajnokságokon vettek részt. Jelenleg is több mint 500 fiatal sportol. Eme kis bevezetés után: induljon a kvíz!

1.
Mikor alapították a klubot?
2.
Hány szakosztálya van jelenleg a Dunaferr SE-nek?
3.
Történelme során hány olimpikonja volt/van az egyesületnek?
4.
Mióta működik úszó-szakosztály az egyesületnél?
5.
Mikor nyert legutóbb bajnoki címet a röplabda csapat?
6.
Hogy hívják a kajak-kenu szakosztály szakosztályvezetőjét?
7.
Hogy hívják a klub jelenlegi elnökét?
8.
Milyen pozícióban vállal szerepet a kajak-kenu szakosztály életében, Vajda Attila?
9.
Hányszor nyert bajnokságot a röplabda csapat?
10.
Hogy hívják a tornászok vezetőedzőjét?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!