elkezdődtek a munkálatok

2019.01.17. 12:00

Megújulnak a Szent Pantaleon Kórház mellékhelyiségei

Szent Pantaleon Kórház támogatásban részesült fenntartójától, az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól, a főépület „D” szárnyán lévő nyilvános mellékhelyiségek felújítása, korszerűsítése céljából.

duol.hu

A munkálatok – melyek várhatóan május 31-én fejeződnek be – már megkezdődtek. A projekt a kórház „D” szárnyán lévő nyilvános női és férfi mellékhelyiségek teljes felújítását foglalja magában, vagyis a mosdók új aljzatburkolatot kapnak, a régi PVC burkolatot új, vízszigetelt burkolat váltja fel és új ajtók kerülnek beépítésre. A régi szaniterek cseréjére, valamint kézszárító, szappan- és kézfertőtlenítő adagoló felszerelésére is sor kerül.

A korszerűsítés során a mellékhelyiségek szellőzése is megoldottá válik elszívó rendszer beépítése által. A projekt további eleme a kórház főbejáratánál található aulában nyilvános mellékhelyiségek kialakítása.

Az intézmény vezetése kéri a Tisztelt Lakosság türelmét és megértését a néhány hónapig tartó munkálatok okozta kényelmetlenség miatt, de bízunk benne, hogy e komfortérzetet javító beruházás eredménye hamarosan a kórházunkba betérő betegek, látogatók elégedettségére fog szolgálni.

[caption id="" align="aligncenter" width="1280"] Fotó: pantaleon.hu[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="514"] fotó: pantaleon.hu[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!