KORMÁNYHIVATALI TÁJÉKOZTATÓ

2019.02.27. 13:00

Március 11-én már új helyén kezdi meg működését a Járási Hivatal

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala 2019. március 11. napjától új székhelyén, a Dunaújváros, Szórád Márton út 39. szám alatt várja Tisztelt Ügyfeleit.

duol.hu

Az új címen az alábbi ügyfélfogadási rend szerint fogadjuk ügyfeleinket:

Családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos ügyeik személyes ügyintézésére is lehetőség nyílik 2019. március 11. napjától a fenti ügyfélfogadási időben az új hivatali épület ügyfélszolgálatán.

Technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel a költözéssel érintett, a táblázatban szereplő osztályokon 2019. március 8-án (pénteken).

Az új hivatali épületben várja ügyfeleit a Magyar Államkincstár dunaújvárosi kirendeltsége és az FMKH Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztályügyfélszolgálata is.

Az ügyfélfogadásuk az alábbiak szerint alakul:

  • 2019. március 7. (csütörtök)
  • 2019. március 28. (csütörtök)
  • A DUNAÚJVÁROSI JÁRÁSI HIVATAL KORMÁNYABLAK OSZTÁLYA ÉS FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLYA VÁLTOZATLAN TELEPHELYEN ÉS ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐBEN VÁRJA TISZTELT ÜGYFELEIT!

    vezető képünk archív

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!