Egy nap sport, főzés, szórakozás

2019.04.11. 17:00

Kerpely Antal kollégiumi nap a Dunaújvárosi Egyetem campusán

A tanév derekán hagyományosan megrendezik a Kerpely Antal Kollégium napját a Dunaújvárosi Egyetem campusán. Idén sem volt ez másként.

Balla Tibor

Kalocsai Imre, a hallgatói önkormányzat nemrégiben kinevezett elnöke elmondta, az idei rendezvény annyiban különbözött az eddigiektől, hogy lehetőséget adnak a szeptemberben megrendezett egyetemi sportnapon részt vevő dolgozói csapatoknak is. Így aztán a főzőversenyre 7 csapat is regisztrált, ami jelentős, hiszen 12 csapat gyújtott a bogrács alá tegnap délután. A szigorú zsűri dr. András István rektorból, Kiss Ádám Sándor kancellárból és Melkovics János kollégium-igazgatóból állt. A sportversenyekre (pingpong, beerpong, football) bárki nevezhetett, aki hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, de elsősorban a kollégisták érdeklődése volt a jellemző annak ellenére, hogy a tanítás nem szünetelt ezen a napon. A focira két külföldi csapat is nevezett, valamint a Bánki diákjai is a focipályán töltötték a sportórájukat érem és oklevél reményében. Az este a szórakozásé volt a B-Clubban diszkóval, s Mocskos Márkával hajnalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!