főnővéri értekezlet

2019.09.28. 14:00

Jubiláló munkatársakat köszöntöttek a kórházban

A főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, Posch Ferencné gazdasági igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a nyáron és szeptemberben jubiláló munkatársainkat.

pantaleon.hu

25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján oklevelet kapott: Hováth Heléna szociális munkás, Hudiné Váli Edit röntgen szakasszisztens, Klauzné Bozor Zsuzsanna osztályvezető főnővér a szülészet-nőgyógyászati osztályról, Scheier-Kiss Nóra vezető asszisztens-helyettes és Tábiné Géczi Orsolya diplomás ápoló az aneszteziológiai és intenzív osztályról, Fink Piros Krisztina asszisztens a mozgásszervi rehabilitációs osztályról,

Sáfár János műszerész a műszaki osztályról és Szabóné Fogarasi Rita ápoló a belgyógyászati osztályról.

30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban: Tulván Enikő fogászati asszisztens, Trautmann Adrienn pszichiátriai szakápoló, Kovács Orsolya Ildikó diabetológiai szakápoló, Kochánné Fekete Tünde vezető asszisztens az EKG szakrendelésről, Matuza Imre fertőtlenítő sterilező a központi sterilizálóból.

40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejét gratulálták: Varga Zoltán Sándorné általános ápolónak a csecsemő és gyermekosztályról és Mayer Ella Mária ápolónak a szülészet-nőgyógyászati osztályról.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és Posch Ferencné gazdasági igazgató, dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápolóval együtt adta át, az egészségügyi és gazdasági szakdolgozóknak majd gratulált és megköszönte a több évtizedes közalkalmazotti munkaviszonyokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!