Dunaújvárosban és Sárosdon

2021.11.16. 09:00

Jogosítvány nélküli sofőröket fogtak

police.hu

Jogosítványcsere online – Spórolhat is, aki a virtuális térben intézi Ha valaki rendelkezik ügyfélkapu-regisztrációval, mostantól automatikusan kaphatja meg új jogosítványát egy online nyilatkozat kitöltése után – ráadásul nem kell érte fizetni. 20210419 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A járőrök Sárosdon, a Nagyszőlő utcában ellenőriztek 2021. november 15-én délelőtt egy 19 éves gépjárművezetőt, aki úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Az alsószentiváni férfit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök Dunaújvárosban, a Venyimi úton igazoltattak 2021. november 15-én délelőtt egy tehergépjárművel közlekedő 50 éves mezőfalvai férfit, akiről az egyenruhások megállapították, hogy vezetői engedélyét korábban visszavonták, továbbá a tehergépkocsi nem rendelkezett érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással. A férfit a járőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!