remek kikapcsolódás

2019.10.14. 18:00

Játékos vetélkedő a családi találkozón

Ismét egy remek hangulatú családi napot tartottak a közelmúltban a Pannon Oktatási Központban, ahol a játékos vetélkedő eredményhirdetésekor ezúttal is – már négy éve megszakítás nélkül – Kovács-Erdősi Vera tanárnő csapata örülhetett, hiszen ők érték el a legmagasabb pontszámot, megnyerve ezzel a vetélkedést.

Balla Tibor

A délutánt Borgulya Zoltán igazgató köszöntője nyitotta, ezt követően a 2011 őszén alakult Spartan Cheerleading Sportegyesület tartott igencsak látványos bemutatót a tornateremben (a csapatban Zorics Regina képviseli a POK-os színeket), majd Bors Petra tanárnő mozgatta át a játékos vetélkedés résztvevőit. A délután folyamán Mazán Vilmos tanár úr készített karikatúrákat az iskola aulájában mindenki örömére.

A verseny eredményhirdetésére várva a délután két műsorvezetője, a Voice című tehetségkutatóban feltűnt Weisz Viktor és az Irigy Hón­aljmirigyből ismert Kabai László szórakoztatta a közönséget, majd az eredmények kihirdetését követően a magángimnázium első érettségiző osztályának egykori tanulója, a gasztronómiai sikerek után az énekesi babérokra törő Mikus Edvard lépett a színpadra.

Az elmúlt családi napok tapasztalatai alapján most már biztosnak tűnik, hogy aki a vetélkedő képzeletbeli dobogójának tetejére vágyik, annak Kovács-Erdősi Vera tanárnő csapatához kell csatlakoznia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!