mezőföldi krimi

2021.01.11. 18:00

Ittas vezető az árokba kormányozta autóját, elkapták az adonyi banditákat

A mögöttünk hagyott hétvégén is akadt dolga a kéklámpásoknak

duol.hu

Nem múlik el nap, hogy a megyében ne történne valami, ami a kéklámpások beavatkozását kívánja. Szűkítve a kört, Dunaújvárosban, és a környéken is rendszeresen szükség van a rendőrségre. Alábbi összeállításunkban a hétvége rendőrségi híreit elevenítjük fel.

Még pénteken adtunk hírt arról a 36 éves férfiról, aki helyi kórházból tűnt el. A rendőrség tájékoztatása szerint a felkutatásra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi eltűnésekor szürke melegítőt és szürke baseball sapkát viselt. Arról nem érkezett hír, hogy megtalálták volna, így aki bármit tud a férfi hollétéről vagy látta, az keresse a rendőrséget.

Szintén pénteken gyulladt ki egy ház Dunaföldváron. A tűzben szerencsére nem sérült meg senki.

https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/kigyulladt-egy-lakohaz-dunafoldvaron-4056910/

Elfogták az adonyi ötöket. Arról az ötfős bűnbandáról van szó, akik is fenyegettek és raboltak. A csaknem egy éves történet szerint az ötös női tagja otthonába csalt egy ercsi illetőségű férfit, majd miután készpénzt követeltek a sértettől. A férfit meg is fenyegették, aki ennek hatására teljesítette a követelésüket.

Két héttel később újra megfenyegették a sértettet, ezúttal azonban saját lakásán, ahonnan különböző értéktárgyakat is eltulajdonítottak. A rendőrök most fejezték be az ügy vizsgálatát.

Szombaton egy dunaújvárosi illetőségű férfi Mezőfalván árokba vezette autóját. Emiatt természetesen elvették a jogosítványát és ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/arokban-landolt-az-ittas-vezeto-mezofalvan-4059082/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!