egy kis agytorna

2019.02.19. 17:00

Irodalmi vetélkedő diákoknak

duol.hu

Egy harmadik osztályos diák segít kiosztani a tankönyveket a nyíregyházi Zelk Zoltán Általános Angol-Német Kéttannyelvű Iskolában a tanévnyitó napján, 2016. szeptember 1-jén. MTI Fotó: Balázs Attila

Fotó: Balázs Attila

A Szabadművelődés Háza, a Vörösmarty Mihály Könyvtár, a Vörösmarty Társaság, a Fehérvár Médiacentrum Kft. és a Tarsoly Ifjúságért Egyesület a hagyományoknak megfelelően a költészet napja alkalmából huszonnyolcadik alkalommal hirdet Költőnk és kora címmel vetélkedőt középiskolások számára József Attila munkásságáról, életéről, koráról, irodalomtörténeti jelentőségéről, hatásáról. A vetélkedő célja elmélyíteni és szélesíteni a diákok József Attilával kapcsolatos ismereteit, hogy ezáltal még közelebb jussanak a költő világához, valamint hozzásegíteni a diákokat kreatív készségeik, képességeik kibontakoztatásához, fejlesztéséhez. A versenyben középiskolások négyfős csapatai vehetnek részt. Jelentkezni a www.tarsolyegyesulet.hu honlapon lehet.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!