megismerni a DUE-t

2019.02.18. 08:44

Információs délelőtt az új külföldi hallgatóknak

A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, orientációs napot szervezett a Dunaújvárosi Egyetemre érkező külföldi hallgatók számára 2019. február 14-én.

duol.hu

A program célja az volt, hogy a különböző országból érkezett diákok jobban megismerjék az egyetem szervezeti kultúráját és Dunaújvárost.

A délelőtti program során a megjelent közel harminc hallgatónak bemutatták a kollégium, a tanulmányi hivatal és a könyvtár működését. A messziről jött egyetemisták kötetlen beszélgetés keretében tehették fel kérdéseiket az egyetemmel és tanulmányaikkal kapcsolatban.

A Dunaújvárosi Egyetemen a tavaszi félévben 39 külföldi hallgató kezdi meg tanulmányait 13 különböző országból. Nagy részük azeri, fehérorosz, brazil, finn, kazah, lengyel, portugál és orosz partneregyetemeinkről érkező vendéghallgató. Egyetemünk immár több éve népszerű az Erasmus+ program keretében Európán belülről és kívülről részképzésre érkező egyetemisták körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!