feltűzték

2019.12.16. 10:00

Ilyen volt a Dunaferr iskola szalagavató bálja

A város legrégebbi középfokú oktatási intézményének végzősei, összesen 10 osztály diákjai kapták meg a szalagot.

Török Tímea

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A más napon leckét író, gyakorlatra igyekvő vagy beszélgető diákok helyett pénteken báli ruhába öltözött elegáns fiatalemberek és gyönyörű ifjú hölgyek s tanáraik mutatkoztak be a meghívottaknak, majd a báli hangulatot fokozva a Dunaferr iskola utolsó évesei és tanáraik egy csapásra lettek izgalmas tánckarrá. Az osztályok egyenként bemutatott produkciói és profi vizuáltechnika eredménye egy egész estés szalagavató show lett a Dunaferr iskola prezentálásában.

 

A hagyományok szerint a fanfárok és a Baráth Károly Artúr igazgató megnyitója után előbb keringőt táncoltak, majd láthattunk diszkót, kalotaszegi kettőst, orosz táncot, bajor sörtáncot, modern táncot járni, és leendő hegesztőkből álló pom-pom csapatot is. A legnagyobb tapsok közül az egyiket az a produkció zsebelte be, ahol elöl az osztályfőnök ropta. Végül a finálé után került sor a szalagtűzésre, a minden végzős életében egyszeri és megismételhetetlen élményére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!