mezőföldi meteo

2020.04.10. 09:00

Ilyen idő vár ránk húsvétkor

duol.hu

Péntek:

A sok napsütést csupán kevés gomoly- illetve fátyolfelhő zavarhatja. Csapadék nem lesz. Az északi szél többfelé megélénkül, a Dunántúl keleti felében, illetve északkeleten olykor meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 10 fok között alakul, de az északi völgyekben, a Duna-Tisza-közén és a Dráva mentén gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb, délen, délnyugaton a melegebb.

Szombat:

Kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok lesz a napsütés, csapadékra nem számíthatunk. Általában mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb az északkeleti megyékben és a Tiszántúlon élénkülhet meg az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 23 fok között valószínű.

Vasárnap:

Fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél megélénkül, az Alpokalján és a Kisalföld nyugati felén megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Hétfő:

Még több órára kisüt a nap, de nem lesz zavartalan napsütés, sőt a nap második részétől felhősödés kezdődik. Északon, északkeleten már kisebb eső, zápor előfordulhat. A délnyugati, nyugati szél sokfelé megerősödik, estétől északnyugatira fordul, és viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!