utazás előtt fontos

2018.12.30. 13:00

Így változik a buszmenetrend az ünnepek alatt

duol.hu

Ha a főutakon nem is okozott gondot a havazás, a városban igen. Az Apáczai Csere János úton a 45-ös autóbusz nem tudott felmenni, keresztbe csúszott az úton

Fotó: Zsedrovits Enikő

A KNYKK honlapján olvasható tájékoztató szerint a 2019. újévi ünnepekkel összefüggésben az autóbuszjáratok közlekedési napjai az alábbiak szerint alakulnak:

2018.

december 30., vasárnap

munkaszüneti nap

december 31., hétfő

szabadnap (korlátozásokkal)

2019.

január 1., kedd

a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap

január 2., szerda

a hét első munkanapja

tanszünet, a hét első iskolai előadási napját megelőző nap

január 3., csütörtök

munkanap

a hét első iskolai előadási napja

A várható utasforgalom-csökkenésre való tekintettel a karácsonyi ünnepek alatt egyes járatainkat korlátozásokkal közlekedtetjük.

2018. december 31-én (hétfőn) az alábbi helyi járatok nem közlekednek Dunaújvárosban: helyi autóbuszvonalain a végállomásokról az autóbuszjáratok 19.00 órakor még indulnak, ezt követően nem közlekednek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti közlekedési rend a KNYKK Zrt. autóbuszjárataira vonatkozik. Más közlekedési szolgáltatók a fenti rendtől eltérően is közlekedtethetik járataikat. Kérjük ezért, hogy az utazás megkezdése előtt a területileg illetékes közlekedési szolgáltatók információs elérhetőségein érdeklődjenek a közlekedési lehetőségekről.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!