TÁJÉKOZTATÁS

2021.05.19. 07:00

Holnap tesztelik a vízvezetéket Baracson

A település honlapján tájékoztat

duol.hu

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Baracs településen a Madách Imre utcában (a Petőfi u. és Rákóczi u. közötti szakaszon) az ivóvíz-gerincvezeték lefektetése befejeződött. Az érintett lakóingatlanok új gerincvezetékre történő átkötést társaságunk tervezetten

2021 május 20-án (csütörtökön)

végzi. Amennyiben az üzembehelyezendő vezetéket ismételten fertőtleníteni szükséges és/vagy az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé a munkavégzést a megadott időpontban, úgy társaságunk a fent ismertetett feladat elvégzésére 2021 május 26. (szerda) napot jelöli meg pótnapnak.

A tervezett munka ütemterve, megjelölve a vízellátásban érintett területeket, a következő:

  • Petőfi utca (Madách u. és a Wesselényi u. közötti szakasz) 8.00-12.00
  • Rákóczi utca (Madách u. és a Március 15. u. közötti szakasz) 8.00-12.00
  • Május 1. utca 8.00-12.00
  • Madách utca (Petőfi u. és Rákóczi u. között szakasz) 8.00-16.00
  • Kérjük, hogy a megjelölt ingatlanokba a bejutást biztosítani szíveskedjenek, hogy társaságunk munkavállalói a főelzáró elzárószerelvények cseréjéről maradéktalanul gondoskodni tudjanak.

    A fentiekben megjelölt időszakokban az érintett területeken vízhiány lesz. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra nem kell számítani.

    További információ az Ügyfélszolgálatnál kérhető a Mezőföldvíz INFO Vonalon, a 06 (80) 442 442-es telefonszám 3-as menüpontjának hívásával.

    Türelmüket és megértésüket köszönjük!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!