tündérszép 2020

2019.09.30. 09:00

Hidd el, te is lehetsz Tündérszép!

Javában zajlik Tündérszépek versenyünk fotózása, de még nem maradtál le semmiről!

Ha szeretnéd magad megmérettetni és hazavinni az értékes nyereményeket, de félsz attól, hogy nem felelsz meg az elvárásoknak, olvasd el az alábbiakat, amelyben a leggyakoribb valótlan félelmeket szedtük össze a jelentkezésről.

Tetoválásom, testékszerem van

A régebbi szépségversenyeken gyakran előfordult, hogy a tetoválás vagy testékszer kizáró ok volt. Mára viszont széles rétegben elfogadottá vált ez a fajta testművészet, így ezen a megmérettetésen is indulhatnak tetovált vagy testékszerrel rendelkező lányok.

Mutasd meg magad és a tetoválásod is Fotó: pixbay.com

Nem vagyok modellalkat

A modellszakmában egészen más elvárások vannak a hölgyek felé, mint egy szépségversenyen. Az előzőnél elsősorban a ruhán van a hangsúly, a modell sokszor csak egy felület, amin az öltözék bemutatható, ezért is részesítik előnyben a nagyon magas és vékony lányokat. Egy szépségversenyen viszont sokkal fontosabb, hogy arányos alakod és szép tartásod legyen, így nem okoz problémát, ha némi súlyfelesleged vagy alacsonyabb termeted van.

Sose voltam még fotózáson

Mindenkinek el kell kezdeni valahol, senki sem születik azonnal címlaplánynak. Ezért nálunk egy profi fotós segít majd neked, hogy minél jobb képek készülhessenek rólad. Megmutatja, hogyan állj be, hogyan tartsd magad és minként pózolj a fényképezőgép előtt.

Kíváncsi vagy hogyan zajlik a fotózás? Itt bepillantást nyerhetsz a folyamatba:

Nincsenek márkás ruháim a fotózásra

Te számítasz, nem a ruháid. Egy egyszerű összeállítás tökéletesen megfelel egy ilyen fotózásra. Nyugodtan hozd magaddal a legkedvesebb szettedet hétköznapi, elegáns holmijaidból és a kedvenc bikinid se maradjon otthon!

Fiatalkorú vagyok, nem jelentkezhetek

Amennyiben elmúltál 16 éves, jelentkezhetsz a versenyre. Ehhez természetesen szülői nyilatkozat szükséges, ennek birtokában nincs akadálya az indulásnak.

Nincs önbizalmam

Sok lány küzd önbizalomhiánnyal, de ez ne álljon az utadba. Egy ilyen megmérettetés ugyanis bátrabbá tehet, elsajátíthatod hogyan mozogj mások előtt, ha pedig bejutsz a második körben zajló a felkészítő táborban, arra is megtanítanak hogyan viselkedj igazi királynőként.

Az országos szépségversenyünkön olvasóink már értékelhetik a jelentkezőket, de még van idő jelentkezni, a zsűri várja mindazok jelentkezését, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be a 30-adik életévüket, és kapcsolódnak Veszprém megyéhez. Jelentkezz versenyünkre, legyél Te 2020 Tündérszépe és vidd haza az értékes nyereményeket! Ehhez csak ide kattintva kell jelentkezned>>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!