hétvégi összesítés

2021.06.14. 16:00

Három baleset, két körözés a hétvége mérlege

A kéklámpásoknak a hétvégén sem volt nyugalmuk, erről az állampolgárok gondoskodtak.

duol.hu

Szalagkorlátnak ütközött-és fejtetőre állt autók, körözött személyek elfogása borzolta a kedélyeket a hétvégén. Mutatjuk a részleteket!

Még június 11-én, pénteken érkezett a hír, hogy az egyenruhások Dunaújvárosban, a Hengerész utcában ellenőriztek egy 31 éves dunaföldvári lakost, akinek körözését a Paksi Járásbíróság és a Paksi Rendőrkapitányság elrendelte.

Másnap, azaz június 12-én összeütközött két személyautó a 6-os főúton, Kulcs és Adony között. A baleset következtében az egyik autóba egy ember beszorult, akit a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

A hét utolsó napján sem volt nyugta a rendőröknek, a körzeti megbízottak Előszálláson, a Dollár utcában igazoltattak 2021. június 13-án reggel egy 41 éves helyi lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Makói Rendőrkapitányság a körözését rendelte el.

A sormint folytatódott a balesetekkel, ugyanis szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Iváncsa térségében, a 45. kilométernél. Ezt követően Dunaújváros térségében is baleset történt. Felborult egy személyautó a 6221-es úton, Dunaújváros közelében. A jármű a tetején állt meg, és elfoglal egy forgalmi sávot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!