nagy sikerrel

2021.10.07. 12:00

Folytatódik a beiskolázási roadshow

Sikeresen zárta a múlt hetet a DUE beiskolázási csapata, a héten pedig a Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumba látogatnak el.

duol.hu

20210529 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem épülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumban tartott előadáson két végzős osztály vett részt, a gépész és informatikai szakirányon tanuló diákok. Ahogy mindig, a prezentáció most is remek hangulatban telt, a hallgatóság változatos kérdésekkel mutatta ki érdeklődését az Egyetemen rendelkezésre álló különböző képzések iránt. Az új és érdekes információkon túl, egy rövid videó forgatásával egybekötött játék során a legügyesebbek értékes ajándékokkal gazdagodhattak.

A héten a Széchenyi István Gimnázium végzős osztályaihoz látogatnak el, ahol az egyetemi képzésekről és a diákéletről számolnak be nekik. A nyereményjátékokkal tarkított tájékoztatás során az érdeklődők megismerhetik, milyen a Dunaújvárosi Egyetem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!