megemlékezés

2021.10.21. 13:00

Főhajtás a forradalom hőseinek tiszteletére

Baracs, Mezőfalva, Kisapostag, Nagyvenyim – Mezőfalván október 22-én, pénteken 16 órától a Spar melletti parkban tartják az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett programot. Beszédet mond Papp Gyöngyi önkormányzati képviselő asszony. A műsorban közreműködik Polgár Lilla és Farkas Erik színművészek.

Horváth László

Baracson október 23-án, szombaton 11 órától a templomosi temetőben emlékeznek a forradalom és szabadságharc 65. évfordulójára. Várai Róbert ünnepi köszöntője után Farkas István sírjánál helyezik el a tisztelet és kegyelet virágait.

Kisapostagon október 23-án, szombaton 10 órától a Petőfi parkban az 1956 emlékére állított kopjafánál róhatjuk le tiszteletünket az ’56-os hősök előtt. Beszédet mond Stermeczki András evangélikus lelkész.

Nagyvenyimen szintén október 23-án, szombaton lesz az ünnepi megemlékezés. 11 órától a közösségi házba várják a résztvevőket. A programban először Vargáné Kaiser Katalin polgármester ünnepi gondolatait hallhatjuk, majd zenés irodalmi összeállítást láthatunk Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, költő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, valamint Udvarhelyi Boglárka és Ujváry Gergely operaénekesek előadásában. A rendezvények ingyenesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!