ajándék

2020.12.18. 10:00

Falinaptárt adunk kedves olvasóinknak

Karácsony közeledtével napilapunk kiadója ezúttal is kedveskedni szeretne hűséges olvasóinak.

duol.hu

A december 19-i számunkban behúzva találja majd meglepetésünket, egy 2021-es falinaptárt.

A naptár egy-egy oldalán kettesével jelennek meg a hónapok, a megszokott heti beosztással, a legjelesebb napok kiemelésével.

A jövő évi ajándék naptárunk vizuális világát Magyarország természetvédelmi tájai, tavai ihlették. Légi felvételeken keresztül csodálhatja a többi között a Vértes lábánál húzódó Bokodi-tavat, a Somogyvámosnál ékeskedő pusztatornyot és a magyar tengert, a Balatont.

Kérjük, keressen ön is egy helyet a konyha vagy az előszoba falán, amelyen jól mutat majd a naptár egész jövő évben! Bejelölheti rajta a legfontosabb életeseményeit: a születésnapokat, a névnapokat, a házassági évfordulókat, nehogy elfeledkezzen valamiről.

A falinaptár mellékletes számunk tehát december 19-én jelenik meg. Előfizetőink aznap a lappal együtt találják postaládájukban, árus vásárlóink pedig a napilappal együtt − pluszköltségek nélkül − vásárolhatják meg az újságárusoknál december 22-ig.

E kis meglepetéssel szeretnénk már előre kellemes ünnepeket kívánni minden kedves olvasónknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!