Kórházba szállították

2020.10.14. 16:00

Faléccel ütlegelt egy ittas férfit, vádat emeltek ellene

A Sárbogárdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. október 31-én, Sárkeresztúron a sértettet egy faléccel többször fejen ütötte.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a vádlott és az erősen ittas állapotban lévő sértett együtt gyalogoltak az utcán, olvasható a feol.hu-n. A vádlott ment elöl a kezében egy faléccel, mögötte pedig a sértett haladt. A vádlott hirtelen hátrafordult és a férfit többször, nagy erővel a léccel a fején és a felsőtestén megütötte. A sértett pár méter megtétele után az utca szélén a földre ült, majd eldőlt.

A férfit a mentőszolgálat eszméletlen állapotban szállította kórházba. A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést, a fej repesztett sebzését szenvedte el, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, az alkalmazott eszközre, valamint a támadott testtájékra, fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának a veszélye. Az ügyészség vádiratában a büntetett előéletű terhelttel szemben tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta – tájékoztatott Jászberényiné dr. Király Teodóra sajtószóvivő.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!