mezőföldi krimi

2021.05.03. 14:00

Ezekkel a sofőrökkel baj van

police.hu

A körzeti megbízottak Előszálláson, a Búzavirág utca és a Dollár utca kereszteződésében ellenőriztek 2021. május 2-án délelőtt egy személygépkocsit és annak 41 éves helyi vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi autójára egy másik gépkocsihoz tartozó forgalmi rendszámot szereltek fel. A gépjárművezetőt az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, az eset miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök Dunaújvárosban, a Dózsa György úton igazoltattak egy 46 éves helyi gépkocsivezetőt 2021. május 2-án délután, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, melyet a helyszínen vele szemben alkalmazott alkoholszonda mérési eredménye is megerősített. A sofőrt a járőrök további mintavételre előállították és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!