hírcsokor

2020.03.02. 19:00

Ez történt a hétvégén

A hétvége történéseit gyűjtöttük össze önöknek.

duol.hu

Az idei évben ötvenéves a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Ennek keretében minden hónapban tartanak valamilyen rendezvényt. A tegnapi állomás a projekt­nap volt.

Átvették nyereményüket az évek óta nagy sikernek örvendő Az év párja nyereményjátékunk nyertesei. Topp-Kovács Fanni és Topp Attila egy véletlennek köszönhetően jelentkezett a játékra, ahol végül győzedelmeskedtek, és övék lett az utó-nászút a badacsonytomaji Bonvino Wine & Spa szállodában. A nyereményjátékunk fődíját, a szállodai foglalásukat Várkonyi Zsolt, lapunk főszerkesztője adta át az ifjú párnak szerkesztőségünkben csütörtökön.

Nem a pénzüket számolom tiszteletlenül, hanem elismerve a különleges embereket. A szorgalmasakat, a közösségért dolgozókat. Ezúttal két fiatal művészt mutatok be.

A megváltozott vásárlási szokások a csomagrendelés fellendüléséhez vezettek. Ezzel arányosan nőtt az esetleges problémák lehetősége is. A felmerülő kérdéseinkre Varga Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal kommunikációért is felelős kabinetvezetője küldte meg a válaszokat.

A dunaföldvári Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár felhívására csodálatos történeteket meséltek el rajzban a város óvodásai és kisdiákjai. A munkáikat bemutató kiállítás megnyitóján jártunk.

Az Európa szerte népszerű Jolly Jackers zenekar Alone címmel kiadta legfrissebb klipes szerzeményét. Az izgalmas álomképbe rejtett táncos szám új nagylemezük előfutára, amit egy több, mint 20 állomásos nemzetközi tavaszi turnéval vezetnek fel.

1986. február 28-án Stockholmban merénylet áldozatává vált Olof Palme svéd miniszterelnök, akit közvetlen közelről, a moziból hazafelé menet lőtt meg halálosan egy máig ismeretlen támadó.

A Dunaferr SE színeiben magyar bajnok lett, a válogatottban 190 alkalommal lépett pályára. Mocsai Tamás a magyar férfikézilabda elmúlt két évtizedének meghatározó játékosa, jelenleg a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetője a napokban egy szakmai nap keretében a helyi Rudas középiskolában tartott előadást.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!