Felzárkózási Fórum

2021.04.13. 15:00

Esélyteremtés és felzárkóztatás

Hatodik alkalommal rendezték meg a Fejér Megyei Felzárkózási Fórumot a Fejér megyei felzárkózás-politikai együttműködés fejlesztése című EFOP-os projekt keretében – erről számolt be a programot megvalósító Fejér Megyei Önkormányzat.

Molnár Emese

A járványügyi helyzet miatt az online térben bonyolították le a fórumot, amelyen ismertették a 39 hónapon át tartó projekt eredményeit, és bemutatták a széles körű egyeztetést követően létrejött Fejér Megyei Esélyteremtő Paktumot. A projekt során hat fórumot, tizenkét munkacsoporti ülést és a közösséget erősítő rendezvényt tartottak. Szerveztek egy nagy sikerű esélyteremtési konferenciát is, amelyen szó volt a Hátrányos Helyzetűek Foglalkoztatásáért Közhasznú Nonprofit Kft. tevékenységéről, valamint bemutatták a dunaújvárosi tankerületi központ esélyegyenlőségi tervét is. A paktum, valamint a projekt során megalkotott Szolgáltatási Út Térkép alapot fog biztosítani a 2021–2027-es európai uniós programozási időszakban az esélyteremtéssel, illetve esély­egyenlőséggel kapcsolatos tevékenységek megvalósításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!