perkátán

2019.12.06. 15:00

Elkezdődött a szociális tűzifa átadása, kiszállítása a kérelmezőknek

A képviselő-testület november 7-én alkotta meg a támogatás feltételeit meghatározó rendeletét, amelynek értelmében kérelmezőként 1 erdei köbméter tűzifát lehet kérelmezni a szociális tűzifa keretében.

duol.hu

Perkáta önkormányzata 157 erdei köbméter tűzifa támogatást nyert el a Belügyminisztériumtól, amelynek keretében a támogatás 14.000 forint plusz ÁFA köbméterenként, míg az önkormányzat 1.000 forint plusz ÁFÁ-t, illetve a Perkátára szállítás és a támogatást elnyerő kérelmezők számára történő szállítás költségét viseli önrészként.

A kérelmek benyújtása már 2 hete lehetséges, a mai napig hozzávetőlegesen 140 kérelem benyújtása történt meg a Polgármesteri Hivatalban. Az első támogatások kiszállítása tegnap kezdődött meg, amelyben számos külső segítséget kapott a Faluüzemeltetés és a kiszállítást Sarok Mihály településüzemeltetésért felelős alpolgármester koordinálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!