in memoriam

2019.06.20. 12:03

Elhunyt a Pszichiátriai Osztály osztályvezető főorvosa

Mély megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, hogy dr. Kővári Edit a Pszichiátriai Osztály osztályvezető főorvosa, tragikus hirtelenséggel 2019. június 19-én, szerdán elhunyt.

duol.hu

 

FOTÓ: pantaleon.hu

Dr. Kővári Edit 1992-ben szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. 2002-ben pszichiátriai szakorvosi vizsgát tett, majd 2004-ben behavior-kognitív pszichoterápiás képzésen vett részt, majd „Hagyományos kínai orvoslás elméleti alapjainak és gyakorlati módszereinek” ismeretanyagából vizsgázott. 2014-ben igazságügyi pszichiátria szakvizsgát tett.

Főorvosnő 2015 óta külsős ügyeletesként már részt vett az osztály működésében. 2013-tól az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet Rehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosi feladatait látta el, onnan pályázta meg és vette át idén áprilisban kórházunk pszichiátriai osztályvezető főorvosi állását.

Családja fájdalmában osztozva, emlékét kegyelettel és tisztelettel őrizzük meg.

Nyugodjék békében!

Szent Pantaleon Kórház vezetősége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!