Civil Szemle Alapítvány

2019.12.14. 11:00

Együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem

2019. december 9-én együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem és a Civil Szemle Alapítvány.

duol.hu

Az aláírt együttműködés megállapodás értelmében a Civil Szemle Alapítvány és a Dunaújvárosi Egyetem DUE Press Kiadó, mint társkiadók működnek együtt a Civil Szemle elnevezésű szakmai folyóirat kiadásának vonatkozásában. Az együttműködési megállapodás három évre szól.

A Civil Szemle 2004-től létező szakfolyóirat, amely 2007-től a Thomson Reuters nemzetközi citációs indexben is regisztrálásra került. Az elmúlt 15 évben a Civil Szemle 53 lapszámot, összesen több mint 350 hazai és külföldi tanulmányt jelentetett meg.

A Dunaújvárosi Egyetem számára prioritás, hogy Alkalmazott Tudományok Egyetemeként a műszaki és az informatikai tudományok mellett számos egyéb területen jelenjenek meg oktatóinak, kutatóinak publikációi. Az együttműködés során az Alapítvány évi négy Civil Szemle lapszám, illetve egy tematikus szám megjelentetését a DUE Press-el közösen, társkiadásban valósítja majd meg. – írja az intézmény honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!