több, mint 65 millió forint

2020.01.10. 11:00

Egy vagyont gyűjtöttek adventkor a vásárlók

Lezárult a Tesco áruházakban az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. elnevezésű országos adventi pénzadománygyűjtése.

duol.hu

(FILES) In this file photo taken on September 30, 2019 people walk past at a Tesco Express in central London. - Supermarket giant Tesco has stopped production at a factory in China after one of its Christmas cards was found to contain a cry for help from a prisoner who made it, the store said on Sunday, December 22. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Ezúttal 260 715 darab kupont értékesítettek a kasszáknál, így a vásárlók több mint 65 millió forintot adományoztak a rászoruló családoknak.

A Tesco már tizedik alkalommal támogatta az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. akcióját, amelynek során a vevők és dolgozók adománykuponokat vásárolhattak. A befolyt 65 178 750 forinttal nehéz helyzetben levő családokat támogathatnak. Az Ökumenikus Segélyszervezet nemcsak az adventi időszakban, hanem egész évben támogatni tudja a rászorulókat.

Ilyenkor látszik igazán, hogy a sok-sok apró forint milyen sokra megy

A Tesco hisz benne, hogy minden apró figyelmesség számít, ezért a szervezet stratégiai partnereként a szeretet.éhség. kampány mellett egyebek között az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor kampányát is rendszeresen támogatja, ennek célja a nehéz sorsú és hátrányos helyzetű gyermekek segítése. Évente többször tart tartós­élelmiszer-gyűjtő kampányt is, illetve több mint 170 áruházból minden nap a rászorulók számára ajánlja fel a már nem eladható, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!