köszönjük Magyarország

2020.10.12. 08:30

Családi kör – itt a második rész!

Az izgalmasnak ígérkező családi történet második része pedig október 14-én, szerdán 17 órakor várja a közönséget az MMK földszinti színháztermében.

Szabó Szabolcs

Gasparik Gábor és Polgár Lilla színészházaspár a csütörtök délutáni előadáson – saját élményeik jelentették a Családi kör kezdeti alapanyagát

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A „Köszönjük, Magyarország!” program keretében szeptember közepén a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza két kiváló művésze, Polgár Lilla és Gasparik Gábor Családi kör című előadását láthatta a közönség a Munkásművelődési Központ színpadán. A színészházaspár arra vállalkozott, hogy verseken, dalokon, prózai szövegeken keresztül mutassa be, miként is zajlik egy fiatal házaspár élete, milyen örömökkel, problémákkal szembesülnek a gyermekvállalás során. A Családi kör első fejezetében a születéstől a kamaszkorig kísérhettük végig a cseperedő gyermek és a képzeletbeli család sorsát. Az izgalmasnak ígérkező családi történet második része pedig október 14-én, szerdán 17 órakor várja a közönséget az MMK földszinti színháztermében. A belépés díjtalan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!