projektzáró rendezvényen

2020.02.18. 09:30

Bemutatkozik a családbarát osztály

A kórház földszinti auditóriumában ma tartják a Családbarát Szülészet pályázati program projektzáró rendezvényét, amelyen sajtótájékoztató keretében számolnak be a projekt sikeréről.

Balla Tibor

A sajtótájékoztatón beszédet mond Lőrincz Krisztina, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ térségi (ÁEEK) igazgatója. A tervek szerint részt vesz a rendezvényen dr. Galambos Dénes, Dunaújváros és térsége ipar- és területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa. A rendezvényre meghívták dr. Horváth Ildikó államtitkárt az Emberi Erőforrások Minisztériumából.

A Családbarát Szülészet program célja a közfinanszírozott szülészeti és újszülötti fekvőbeteg-szakellátás, valamint a koraszülött intenzív szakellátás terén a családközpontú ellátás megvalósítása, s hogy az anya-bababarát szemlélet, családbarát értékrend iránt minél szélesebb körben elkötelezett egészségügyi szolgáltatók működjenek hazánkban.

A sajtótájékoztatót követően megtekintik a harmadik emeleten lévő szülészet nőgyógyászati osztályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!