kéklámpás labdarúgás

2021.10.22. 16:00

Belügyminisztériumi labdarúgó bajnokság a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által megszervezett sporteseménynek a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Budapest, Fehér Holló utcai objektuma adott otthont.

police.hu

 

3. Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium 2021. évi Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságát. A tornát 2021. október 20-án a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, Képzésigazgatási Szervek, Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrum Budapest, Fehér Holló utcai objektumában műfüves területén tartották, ahol összesen 176 játékos léphetett pályára négy szabályosan kijelölt kispályán.

Az ünnepélyes megnyitón elsőként Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság közigazgatási főtanácsadója köszöntötte a megjelenteket.

Az egész napos vetélkedő célja a Belügyminisztérium dolgozói fizikai aktivitásának, egészségfejlesztésének biztosítása, a munkahelyi, szolgálati feladatokra és a kötelező fizikai állapotfelmérésekre való felkészülés elősegítése, a sportbaráti kapcsolatok ápolása.

A sportrendezvényen az Országos Rendőr-főkapitányság irányítása alá tartozó 7 rendőri szerv csapatán kívül képviseltette magát a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 4, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága 3, valamint a Miskolci Rendvédelmi Technikum és az Országgyűlési Őrség 1-1 csapata is.

A csoportmérkőzéses formájában játszott bajnokságon a 16 csapatból a legeredményesebbnek bizonyultak:

1. Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó központ
2. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
3. Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
4. Országgyűlési Őrség
5. Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
6. Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A bajnokságon dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, tűzoltó főtanácsos, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója által felajánlott különdíjat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ csapata kapta.

A rendezvény három gólkirálya lett: Kalácska Csaba tű. őrnagy (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ), Vincze Dezső címzetes bv. zászlós (Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet), Huttyán Attila tű. főtörzsőrmester (Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság).

Kalácska Csaba tű. őrnagy

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!