Egymilliós adomány

2020.03.19. 15:00

Az EFOTT-fellépőket nem tudják bejelenteni

duol.hu

Eredeti terveik szerint március végére az összes EFOTT-fellépőt be szerették volna jelenteni a fesztivál munkatársai, ám a koronavírus-járvány miatt ezzel várniuk kell. Az EFOTT képviselői arról tájékoztattak, hogy folyamatosan nyomon követik a híreket (külön köszönik a koronavírusról informáló újságíróknak, szerkesztőknek, riportereknek a tájékoztatást!), figyelik a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket, és csak remélni tudják, hogy minél korábban véget ér ez a mindenki számára erőt próbáló időszak.

Az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája felajánlott 1 millió forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára. A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják.

A fesztiválozóikat közösségi oldalaikon buzdítják további adományozásra, hiszen együtt még hatékonyabb segítséget nyújthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!